Nederlandse gids in Dubrovnik

Ga jij naar Dubrovnik in het prachtige zuid Kroatië?

Maak een stadswandeling met Nederlandse gids Antje Van Berkel-Crvik. Ontdek & bezoek deze unieke historische stad in zuid Kroatië samen met een officiële stadsgids. Tijdens de stadswandeling/rondleiding,  lopen we langs de belangrijkste historische monumenten en gebouwen die met de uitleg van de Nederlandstalige gids een heel ander aspect krijgen. Samen met de gids "komt de oude stad van Dubrovnik tot leven" en ontdek je tal van interessante, leuke en leerzame weetjes.

Een prive stadswandeling door de oude stad duurt ongeveer 01u45/02u00min. Aan jullie de keuze of je een museum wenst te bezoeken of niet. Indien gewenst kan ik ook samen met jullie de stadsmuren bewandelen en onderweg de nodige uitleg geven. Maak gewoon je wensen kenbaar, ik pas het programma met alle plezier aan, elke rondleiding is uniek.  Een prive stadswandeling is de ideale formule voor echtparen, gezinnen, vrienden groepen of besloten reisgezelschappen.

Leer meer over de rijke geschiedenis van Dubrovnik, de periode van de Republiek van Dubrovnik, Mediterrane architectuur, locale tradities, het dagelijkse leven in Dubrovnik en Kroatië, de moeilijke periode tijdens de Kroatische onafhankelijkheidsoorlog in de jaren '90, Game of Thrones film locaties, gids Antje toont jullie typische restaurantjes, terrasjes, leuke winkeltjes.....

In Dubrovnik is zoveel te zien, zoveel te ontdekken.....

Tot ziens in Dubrovnik.
Antje van Berkel-Crvik,  Nederlandse gids in Dubrovnik.

Officiële stadsgids voor Dubrovnik & Dubrovnik provincie.
P.S. Ik gids in het Nederlands, Engels en Frans.

Lees ook:

Lees reacties van tevreden klanten: https://g.page/nederlandse-gids-in-dubrovnik?share

Lees ook: https://perfect-travel-croatia.com/guide-services-dubrovnik/

 

Meer informatie:

Wens je meer informatie, heb je specifieke vragen of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur een e-mail naar: info@perfect-travel-croatia.com of bel: +385912707800 (Messenger, WhatsApp, Viber, SMS)

Wens je op de hoogte gehouden te worden van nieuws, interessante weetjes en blogs, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
 

 

Dubrovnik guide Antje

NL gids Antje.