Nederlandse gids in Dubrovnik

Nederlandse gids in Dubrovnik

 

Nederlandse gids in Dubrovnik.

Ga jij naar Dubrovnik in het prachtige zuid Kroatië?

Maak een stadswandeling met Nederlandse gids Antje Van Berkel Crvik. Ontdek & bezoek deze unieke historische stad in zuid Kroatië samen met een officiële stadsgids. Tijdens de stadswandeling lopen we langs de belangrijkste historische monumenten en gebouwen die met de uitleg van de gids een heel ander aspect krijgen…  Samen met de gids “komt de oude stad tot leven” en ontdek je tal van interessante en leuke weetjes.

Een prive stadswandeling door de oude stad duurt ongeveer 01u45/02u00min. Aan jullie de keuze of je een museum wenst te bezoeken of niet. Indien gewenst kan ik samen met jullie de stadsmuren bewandelen en onderweg de nodige uitleg geven. Maak gewoon je wensen kenbaar, ik pas het programma met alle plezier aan.  Een prive stadswandeling is de ideale formule voor bv. echtparen, gezinnen, vrienden groepen of besloten reisgezelschappen.

Leer meer over de rijke geschiedenis van Dubrovnik, de periode van de Republiek van Dubrovnik, Mediterrane architectuur, locale tradities, het dagelijkse leven in Dubrovnik en Kroatië, de moeilijke periode tijdens de Joegoslavië oorlog in de jaren ’90, Game of Thrones film locaties, gids Antje toont jullie typische restaurantjes en terrasjes….. Zoveel te zien, zoveel te ontdekken…..

Tot ziens in Dubrovnik.
Antje, de Nederlandse gids in Dubrovnik.

Officiële stadsgids voor Dubrovnik & Dubrovnik provincie.
Ik gids in het Nederlands, Engels en Frans.

Lees meer: https://perfect-travel-croatia.com/guide-services-dubrovnik/

 

Wens je meer informatie or een vrijblijvende offerte?

Stuur een e-mail naar: info@perfect-travel-croatia.com of bel: +385912707800