Excursie Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids Dubrovnik

Meer zien & meer ontdekken in regio Dubrovnik.

Shore trips/cruise dag trips vanuit Dubrovnik cruise haven.

Dag trips met Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids Dubrovnik.

 

 

Maak een privé-excursie naar mooiste bestemmingen

Excursie met prive chauffeur/gids in Dubrovnik.

De chauffeur/gids komt je afhalen aan de receptie van je hotel, appartement of cruise haven.
Samen vertrek je voor een hele of halve dag naar de mooiste bestemmingen.

 

Excursie Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids Dubrovnik

 

Onderweg wordt er voldoende gestopt

Onderweg is er voldoende tijd om foto's te maken, een kop koffie te drinken of te lunchen, musea of bezienswaardigheden te bezoeken terwijl de prive chauffeur/gids de nodige informatie geeft over het land, de omgeving en tradities.  Het excursie programma wordt aangepast volgens jullie wensen, planning en ritme.

 

Genieten op je eigen ritme

Geniet, laat je rondrijden terwijl de chauffeur/gids onderweg de gepaste uitleg geeft en stopt op de mooiste plaatsen.
Met een excursie Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids Dubrovnik. Een excursie of dag-trip met privé chauffeur/gids is comfortabel, je reist en ontdekt op je eigen ritme.

 

Excursie Nederlandstalige chauffeur/gids Dubrovnik

Panorama fotostop nabij Orebic / Korčula

Dagtrip met Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids Dubrovnik, dé ideale formule

Een dagtrip met Engelstalige/Nederlandstalige chauffeur-gids is een ideale formule voor echtparen, partners, gezinnen, kleine vriendengroepjes.
Neem een kijkje op het internationaal excursie programma,

(*Nederlands of Engelstalige chauffeur/gids volgens beschikbaarheid)

Reis comfortabel, neem plaats in een van onze Mercedes voertuigen

Reacties van onze klanten:

Rondleiding met Nederlandse gids & Dagtrip naar Mostar.
Dubrovnik is een stad met veel geschiedenis. Het was leuk om deze stad te ontdekken in onze eigen taal. Samen met de gids Antje hebben we genoten van de schitterende stad met stadsmuur, prachtige pleinen, pittoreske straatjes en gebouwen. Het tempo van de gidsbeurt was heel aangenaam. Antje vertelde ook heel veel details die je niet in de reisgidsen leest. Antje is een goede gids en zeker een must. Bedankt voor de fijne voormiddag! Samen met haar man Božo hebben nog een daguitstap gedaan naar Mostar, Kravice watervallen. Met dezelfde passie als Antje deelde Božo interessante informatie over de geschiedenis, streek, tradities, wijnbouw etc…. Het was aangenaam om ook eens vanuit Dubrovnik het binnenland te ontdekken. Božo was een goede chauffeur, we hadden genoeg tijd om de stad en de watervallen te ontdekken. Hij verraste ons ook met steden die we nog niet ontdekt hadden in de reisgidsen. Antje en Božo zijn aangename gidsen en zeker aan te raden!

 

Voor perfecte dagtochten, vervoer en rondleidingen! 
Wat een ontzettend mooie dagtocht hebben we gehad naar Montenegro! Niets is teveel, alles kan! Aan alle wensen wordt voldaan! Uitstekende service en chauffeur! Ook de rondleiding door de oude stad van Dubrovnik en wandelen op de stadsmuren was geweldig! Van harte aanbevolen!

 

First class van begin tot eind.
Wat een super service! We hebben gebruik gemaakt van de haal- en brengservice met daarnaast een volle dagtour naar Mostar en Dubrovnik oude stad. Veel gezien en interessante verhalen mogen horen van Bozo (Dagtocht Mostar)en Antje (Oude stad). Ze hebben de tijd, nee ze geven je alle tijd om te bekijken wat je wilt maar ook zolang als je wilt en je kunt ze alles vragen want ze weten echt alles. Ook weet Bozo de mooiste plekken op de route. Wij vonden het echt subliem en raden het iedereen aan die een goede gids met vervoer zoekt. (Een schone en zeer nette bus waarvan de ramen zeer schoon zijn zodat alles goed te zien is)

 

Onze excursie bestemmingen:

Prive excursies met Engelstalige of Nederlandstalige chauffeur.

Dubrovnik PanoramaKorčula,  Cavtat & Konavle,  Ston & Pelješac wijngaarden,  Montenegro & baai van Kotor,  Mostar,  Međugorje bedevaartsoord,  Cruise excursies Dubrovnik,  Nederlandstalige rondleiding Dubrovnik.

Lees reacties van tevreden klanten op TripAdvisor: Perfect Travel Croatia, TripAdvisor certificate of Excellence 2023, 2022, 2020. 2019, 2018

 

Informatie & reserveren: info@perfect-travel-croatia.com

Bel nu: 00 385 91 422 38 79  WhatsApp, Viber, SMS

 

Mercedes E-class