Nederlandse gids in Dubrovnik

Ga jij naar Dubrovnik in het prachtige zuid Kroatië?

Ontdek & bezoek Dubrovnik in je eigen Nederlandse taal.

Nederlandse gids in Dubrovnik.

Nederlandse gids in Dubrovnik organiseert privé rondleidingen.  Ontdek & bezoek deze unieke historische stad in zuid Kroatië samen met officiële stadsgids Antje van Berkel-Crvik.

Tijdens de rondleiding lopen we langs de belangrijkste historische monumenten en gebouwen die met uitleg van een ervaren Nederlands-talige gids een heel ander aspect krijgen. Samen met de gids “komt de oude stad van Dubrovnik tot leven” je ontdekt tal van interessante en leuke weetjes.

 

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Nederlandse gids in Dubrovnik

Dubrovnik guide Antje

Nederlandse gids Antje.

 

 

 

 

 

Hoelang duurt een rondleiding ?

Een prive stadswandeling/rondleiding door de oude stad duurt ongeveer 01u45/02u00min. Een rondleiding kan ook langer zijn indien jullie dat wensen.
Je bent vrij of je een museum wenst te bezoeken of niet.  Elke rondleiding is uniek en wordt steeds aangepast volgens jullie wensen, interesse en beschikbare tijd.

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Dubrovnik - Luza square

 

Rondleiding met of zonder stadsmuren

Indien gewenst kan ik samen met jullie de stadsmuren van Dubrovnik bewandelen. Onderweg geef ik de nodige interessante uitleg.. Geniet van ideale fotomomenten en de mooiste uitzichten over de stad, Adriatische zee, eiland Lokrum en berg Srđ.
Maak je wensen kenbaar, ik pas het programma met alle plezier aan.

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Antje, Nederlandse gids Dubrovnik

 

Privé rondleiding, dé ideale formule

Een prive rondleiding/stadswandeling met gids Antje is dé ideale formule voor echtparen, gezinnen, vriendengroepen of besloten reisgezelschappen. Ik garandeer je een interessante toer waar ruimte is voor persoonlijke interesse en gezelligheid.

 

In Dubrovnik is zoveel te zien, zoveel te ontdekken

Leer meer over de rijke geschiedenis van Dubrovnik en de periode van de Republiek van Dubrovnik. Tijdens de rondleiding komen alle onderwerpen aan bod.: Mediterrane architectuur, locale tradities, dagelijks leven in Dubrovnik, de periode tijdens de Kroatische onafhankelijkheid oorlog van de jaren ’90, lokale gastronomie & wijnen, Game of Thrones film locaties, gids Antje kent typische restaurantjes, terrasjes, leuke winkeltjes...

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Dubrovnik - St. Lawrence fortress

 

Privé dag-excursie met Nederlandstalige chauffeur/gids

Wil je meer ontdekken in de prachtige regio van Dubrovnik, zuid Kroatië of nabij gelegen buurlanden?

Maak een privé excursie/dagtrip met Nederlandstalige privé chauffeur/gids naar een van onze pracht bestemmingen.

De Nederlandstalige privé chauffeur/gids komt je afhalen aan je hotel, appartement of cruise haven. Samen vertrekken we voor een hele of halve dag naar jullie droombestemming. Onderweg wordt er voldoende gestopt om foto's te maken, koffie te drinken, te lunchen of een bepaalde omgeving te bezoeken.

Het programma wordt aangepast volgens jullie wensen en planning.

 

Reis comfortabel

Reis comfortabel, neem plaats in een van onze Mercedes voertuigen
Geniet, kom tot rust, en laat je rondrijden terwijl de Nederlandstalige chauffeur/gids onderweg de nodige interessante uitleg geeft.

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Cavtat

 

Ontdek ons internationaal excursie programma

Neem een kijkje op ons internationaal excursie programma, elke excursie wordt naar wens in de Nederlandse taal uitgevoerd.  Een privé excursie, dé ideale formule voor echtparen, individuele reizigers, gezinnen of vriendengroepen. 

 

Volg de laatste Blogs op de Blog-pagina. 

 

Tot ziens in Dubrovnik.
Mrs. Antje van Berkel - Crvik,
Nederlandse stadsgids in Dubrovnik.
Reisbureau Perfect Travel Croatia 

Officiële stadsgids voor Dubrovnik & Dubrovnik provincie.
Ik gids in de talen: Nederlands, Engels, Frans.

 

Informatie & vrijblijvende offerte: info@perfect-travel-croatia.com

Mobiel : +385912707800

 

 

 

Testimonials / Reviews van onze klanten:

Perfecte Nederlandse gids in Dubrovnik.
Antje (onze lokale gids van Perfect Travel Croatia) was geweldig!  Ze heeft onze zondagvoormiddag gemaakt en de begeleide tour was de perfecte start van onze vakantie en Dubrovnik. Antje is zeer gemoedelijk, sociaal en ademt Kroatië en Dubrovnik alsof ze er geboren is. Door haar jarenlange ervaring als local voel je de passie en kennis die we nodig hadden om een ander perspectief te krijgen van de stad en het land. Onze vragen bleven komen en Antje heeft ze allemaal met plezier beantwoord. Ze was ook voorzien van de juiste attributen zoals kaarten, foto's,... en een absolute topper: ze past haar route perfect aan aan onze noden en interesses ( private tour!)    Kenneth 07/2020


Onze stadswandeling in Dubrovnik was geweldig
,
Wat een prachtige stad. Wij konden wel uren blijven luisteren naar de prachtige verhalen en uitleg van Antje. Met Antje zijn we de stadsmuren op geweest en daarna nog een tour door de oude stad, Antje heeft zoveel liefde voor de stad en dat is echt merkbaar in haar verhalen. Als je in Dubrovnik bent kun je er bijna niet omheen om een tour met Antje te doen!     J.B 08/2019

 

Begeleide stadswandeling gehad door Dubrovnik.
Zeker een aanrader als je de stad wenst te ontdekken. Je leert over de geschiedenis van de stad en gaat straatjes in die je anders niet zou doen. Ook kan je zelf aangeven wat je belangrijk vind en Antje speelt daarop in. Wij waren heel tevreden.  E.H. 07/2019

 

Wij hadden geboekt voor een uitstapje naar Dubrovnik oude stad en Cavtat.
We hadden onze 3 kleine kids bij en dan is het leuk dat je uitstap aangepast is aan hun tempo. Alles is prima gelopen zoals afgesproken. Antje(de gids) is ons komen ophalen waar wij verbleven en zijn doorgetrokken naar old town en Cavtat. We kregen leuke informatie mee over de historiek van de stad en het leven in en rond de stad enz... De kids werden er bij betrokken en vonden het ook heel aangenaam. Een aanrader om te doen!     G.C. 07/2019


Familiereis naar Dubrovnik en Kotor.

Een positief en aardige begeleidster ervaren in Antje. Kundig, handig en op de hoogte, flexibel in draai van afgesproken plannen naar onze hand als dat ons uitkwam. Nimmer moeilijk doen, en er op tijd zijn en als het moest voor ons staan en gaan. Ook de voorbereidende contacten waren opvallend geïnteresseerd en welkom. Kent haar taaltje. Een nette en kordate reisbegeleider/gids, zonder ongewenste dominantie. Antje die blijkbaar met haar echtgenoot Perfect Travel Croatia vormt, bevelen we aan bij een reis naar Kroatië. Toppertje van een gastvrouw kun je wel zeggen om het 11 volwassen gezinsleden perfect naar de zin te maken. Bedankt.        D.F. 04/2019

 

Nederlandse gids Dubrovnik

Dubrovnik - Franciscan monastery