Nederlandse gids in Dubrovnik

Ga jij naar Dubrovnik in het prachtige zuid Kroatië?

Wil jij Dubrovnik ontdekken & bezoeken in je eigen Nederlandse taal?

 

Maak in Dubrovnik een stadswandeling met Nederlandse gids Antje Van Berkel-Crvik. Ontdek & bezoek deze unieke historische stad in zuid Kroatië samen met een officiële stadsgids.

Tijdens de stadswandeling lopen we langs de belangrijkste historische monumenten en gebouwen die met de uitleg van een ervaren Nederlands-talige gids een heel ander aspect krijgen. Samen met de gids “komt de oude stad van Dubrovnik tot leven” en ontdek je tal van interessante en leuke weetjes.

Dubrovnik guide Antje

NL gids Antje.

Prive stadswandeling Dubrovnik

Een prive stadswandeling door de oude stad duurt ongeveer 01u45/02u00min. Aan jullie de keuze of je een museum wenst te bezoeken of niet. Indien gewenst kan ik samen met jullie de stadsmuren bewandelen en onderweg de nodige uitleg geven. Maak gewoon je wensen kenbaar, ik pas het programma met alle plezier aan.

Een prive stadswandeling, de ideale formule voor bv. echtparen, gezinnen, vriendengroepen of besloten reisgezelschappen.

 

In Dubrovnik is zoveel te zien, zo veel te ontdekken

Leer meer over de rijke geschiedenis van Dubrovnik, de periode van de Republiek van Dubrovnik, Mediterrane architectuur, locale tradities, het dagelijkse leven in Dubrovnik en Kroatië, de moeilijke periode tijdens de Kroatische onafhankelijkheid oorlog in de jaren ’90, lokale gastronomie & wijnen, Game of Thrones film locaties, gids Antje kent de typische restaurantjes en terrasjes….. Zoveel te zien, zoveel te ontdekken…..

Volg de laatste Blogs op de Blog-pagina. 

 

Tot ziens in Dubrovnik.
Antje, de Nederlandse gids in Dubrovnik.
Reisbureau Perfect Travel Croatia 

Officiële stadsgids voor Dubrovnik & Dubrovnik provincie.
Ik gids in de talen: Nederlands, Engels, Frans.
Wens je meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Stuur een e-mail naar: info@perfect-travel-croatia.com of bel: +385912707800
(SMS tekst berichten/ Viber / WhatsApp)

 

 

Privé dag-excursie met Nederlandstalige chauffeur/gids.

Wil je meer ontdekken in de prachtige regio van Dubrovnik?

Legt je cruise schip aan in de haven van Dubrovnik ?

Maak een privé excursie met Nederlandstalige chauffeur/gids naar een van onze pracht bestemmingen.

De Nederlandstalige chauffeur/gids komt je afhalen aan de receptie van je hotel, appartement of cruise haven. Samen vertrekken we voor een hele of halve dag naar jullie droombestemming. Onderweg wordt er voldoende gestopt om foto's te maken, een kop koffie te drinken, te lunchen of een bepaalde omgeving te bezoeken. Het programma wordt aangepast volgens jullie wensen en planning.

Geniet, kom tot rust, en laat je rondrijden terwijl de Nederlandstalige chauffeur/gids onderweg de nodige uitleg geeft.

Neem een kijkje op ons internationaal excursie programma, elke excursie wordt naar wens in de Nederlandse taal uitgevoerd.  Een privé excursie, de ideale formule voor echtparen, individuele reizigers, gezinnen of vriendengroepen. 

Reis comfortabel, neem plaatst in een van onze Mercedes voertuigen 

 

Testimonials / Reviews van onze klanten:

Onze stadswandeling in Dubrovnik was geweldig, wat een prachtige stad. Wij konden wel uren blijven luisteren naar de prachtige verhalen en uitleg van Antje. Met Antje zijn we de stadsmuren op geweest en daarna nog een tour door de oude stad, Antje heeft zoveel liefde voor de stad en dat is echt merkbaar in haar verhalen. Als je in Dubrovnik bent kun je er bijna niet omheen om een tour met Antje te doen!     J.B 08/2019

 

In Juli 2019 een begeleide stadswandeling gehad door Dubrovnik. Zeker een aanrader als je de stad wenst te ontdekken. Je leert over de geschiedenis van de stad en gaat straatjes in die je anders niet zou doen. Ook kan je zelf aangeven wat je belangrijk vind en Antje speelt daarop in. Wij waren heel tevreden.  E.H. 07/2019

 

Wij hadden geboekt voor een uitstapje naar Dubrovnik oude stad en Cavtat. We hadden onze 3 kleine kids bij en dan is het leuk dat je uitstap aangepast is aan hun tempo. Alles is prima gelopen zoals afgesproken. Antje(de gids) is ons komen ophalen waar wij verbleven en zijn doorgetrokken naar old town en cavtat. We kregen leuke informatie mee over de historiek van de stad en het leven in en rond de stad enz... De kids werden er bij betrokken en vonden het ook heel aangenaam. Een aanrader om te doen!     G.C. 07/2019

 

Familiereis naar Dubrovnik en Kotor.  Een positief en aardige begeleidster ervaren in Antje. Kundig, handig en op de hoogte, flexibel in draai van afgesproken plannen naar onze hand als dat ons uitkwam. Nimmer moeilijk doen, en er op tijd zijn en als het moest voor ons staan en gaan. Ook de voorbereidende contacten waren opvallend geïnteresseerd en welkom. Kent haar taaltje. Een nette en kordate reisbegeleider/gids, zonder ongewenste dominantie. Antje die blijkbaar met haar echtgenoot Perfect Travel Croatia vormt, bevelen we aan bij een reis naar Kroatië. Toppertje van een gastvrouw kun je wel zeggen om het 11 volwassen gezinsleden perfect naar de zin te maken. Bedankt.        D.F. 04/2019