Dagtrip van Dubrovnik naar Korčula.

Maak vanuit Dubrovnik een dagtrip naar Korčula.

Als je in Dubrovnik bent moet je Korčula zeker bezoeken. Een prachtige dagexcursie vol variatie. Mediterraan natuurschoon, prachtige uitzichten, historie en kultuur, wijngaarden en kleine dorpjes. En wist je dat Korčula de geboorteplaats van Marco Polo is.

Vertrek vanuit Dubrovnik met een privé dagtrip naar Korčula. Gewoon de beste formule! Je Nederlandstalige of Engelstalige privé chauffeur/gids brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden, stopt op de beste plaatsen om prachtige foto’s te maken. Geniet van het  comfort van een excursie met privé chauffeur/gids die stopt wanneer jij wenst.

 

 

Globale dagindeling:

We starten van Dubrovnik waar ik jullie met onze comfortabele Mercedes E-Class, Mercedes Minibus Viano of V-class kom afhalen. Langs de kust rijden we richting Ston: Ston is bekend voor zijn stadsmuren, zoutpannen die dateren uit de tijd van de Romeinen, verse oesters en mosselen. Onderweg vertel ik jullie alles over Kroatië, de geschiedenis, typische gebruiken, natuur en volk. Via schiereiland Peljesac met zijn groene wijngaarden rijden we richting Orebic. In Orebic nemen we de boot naar Korčula oude stad. Kleine stadswandeling in Korčula oude stad en aansluitend vrije tijd. Bezoek de St. Marcus kathedraal, het geboortehuis van de ontdekkingsreiziger Marco Polo, een museum of slenter door de smalle steegjes, loop een van de winkeltjes binnen en vergeet niet te genieten van een (vis)lunch, heerlijke salade, hapje of drankje op een terrasje direct aan zee. 

Bootvaart terug naar Orebic waar we de auto weer instappen. Op schiereiland Peljesac kan een wijnproeverij georganiseerd worden voor hen die dat wensen. Genietend van mediterrane natuur & begroeiing, kleine sfeervolle dorpjes en prachtige baaien rijden we weer naar Dubrovnik zodat jullie weer tijdig terug zijn voor het avondmaal.  

 

“A la carte”, zoals jullie het wensen…

Omdat het een privé excursie betreft kan het programma volledig naar wens en ritme aangepast worden. Heb je speciale interesse in een bepaald onderwerp of wens je wat extra’s te bezoeken, laat het ons weten.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen, laat het me weten, stuur een mailtje of berichtje.
Tot ziens in Dubrovnik.
Met vriendelijke groet,

Mrs. Antje van Berkel – Crvik  / Officieele gids voor Dubrovnik & provincie Dubrovnik.
Reisbureau Perfect Travel Croatia
Dubrovnik / Kroatië.

Als jij op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws en nieuwe blogs, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief. 

Aanmeldformulier Nieuwsbrief: